Ingrid's Haarstudio werkt met topproducten van Joico en Pupa. Sinds kort hebben wij ook de producten van Forever Living en Energetix aan ons assortiment mogen toevoegen.
Hierdoor houden we ons niet alleen bezig met een mooie buitenkant maar zorgen wij ook voor een mooie en gezonde binnenkant

 

Elke stylist streeft ernaar mensen meer zelfvertrouwen te geven, zich mooi te laten voelen en een goed gevoel over zichzelf te geven. Deze passionele creatieve uitlaatklep is de reden dat stylisten zo dol zijn op hun vak - en de reden dat JOICO hun werk nog meer voldoening wil geven. Samen kunnen we zelfs het lastigste haar veranderen in verbazingwekkend glanzende, gezonde en schitterende kapsels. Samen kunnen we opvallen.

TURN HEADS

 

Pupa gaat door waar anderen stoppen. Met gedurfde introducties, passend in de tijdgeest. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. 
Pupa is hét make-upmerk voor vrouwen die houden van  design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden.  
De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Make-up kits, seizoenskleuren die altijd een waanzinnige verpakking hebben.

Ingrid's Haarstudio zorgt er niet alleen voor dat u zich mooi van buiten voelt maar ook van binnen met de producten van Forever Living. Forever Living zorgt al ruim 32 jaar voor hoogwaardige aloe vera producten, bijenproducten en voedingssuplementen.
De voordelen van Aloe Vera van Forever vindt je hieronder:
- stimuleert de stofwisseling
- ondersteunt het immuunsysteem
- extra energie
- verhoogt de weerstand
- voor uiterlijke en innerlijke verzorging
- beschermt tegen vrije radicalen
- dringt snel en diep in de huid door