Ingrid  Oprichtster van de salon.  Top styliste, allround kapster.  Ingrid werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtenden in de salon in Boxmeer. Naast haarstyliste is Ingrid ook professioneel visagiste

Ingrid

Oprichtster van de salon. Top styliste, allround kapster. Ingrid werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtenden in de salon in Boxmeer. Naast haarstyliste is Ingrid ook professioneel visagiste

Linda  Werkt al sinds 2000 als Haarstyliste. Linda werkt op dinsdag , woensdag en zaterdag in Boxmeer.

Linda

Werkt al sinds 2000 als Haarstyliste. Linda werkt op dinsdag , woensdag en zaterdag in Boxmeer.

Ilse  Ilse is na haar afstuderen onze vaste collega geworden. Ze werkt op vrijdag en zaterdag in mill en helpt ons altijd uit de brand.

Ilse

Ilse is na haar afstuderen onze vaste collega geworden. Ze werkt op vrijdag en zaterdag in mill en helpt ons altijd uit de brand.

Mildred  Haarstyliste en al werkzaam bij Ingrid's Haarstudio sinds de oprichting van de salon in 1998. Mildred is werkzaam in Mill op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Mildred

Haarstyliste en al werkzaam bij Ingrid's Haarstudio sinds de oprichting van de salon in 1998. Mildred is werkzaam in Mill op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Lia  Werkt bij Ingrid's Haarstudio sinds 2003. Lia is op vrijdag ochtend en zaterdag ochtend in Boxmeer, de zaterdag middag is Lia in Mill

Lia

Werkt bij Ingrid's Haarstudio sinds 2003. Lia is op vrijdag ochtend en zaterdag ochtend in Boxmeer, de zaterdag middag is Lia in Mill

Eunice  heeft haar opleiding succesvol afgerond en  is nu aan een andere opleiding begonnen. maar zal ons  zeker op zaterdag blijven ondersteunen.

Eunice

heeft haar opleiding succesvol afgerond en  is nu aan een andere opleiding begonnen. maar zal ons  zeker op zaterdag blijven ondersteunen.

Fabienne  haarstyliste, fabienne werkt op vrijdag en zaterdag in Boxmeer. ook voor een leuke make- up of advies kunt u bij haar terecht.

Fabienne

haarstyliste, fabienne werkt op vrijdag en zaterdag in Boxmeer. ook voor een leuke make- up of advies kunt u bij haar terecht.

Ivon  Haarstyliste, werkzaam sinds 2012. Ivon werkt op donderdag in Boxmeer

Ivon

Haarstyliste, werkzaam sinds 2012. Ivon werkt op donderdag in Boxmeer